Σχετικά με Εμάς

                                                              

                                                              

                                                              

Screen Shot 2016-04-09 at 15.43.42

Το μεσιτικό γραφείο Real Naxos ιδρύθηκε το 2008 από τον Καλαβρό Γιάννη και έχει διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην κτηματαγορά της Νάξου , κατέχοντας μια από τις πρώτες θέσεις σε πωλήσεις κατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, οικοπέδων και αγροτεμαχίων.

– Το site μας διαθέτει την πιο ενημερωμένη λίστα ακινήτων που διατίθενται προς πώληση στο νησί της Νάξου.

– Παρέχουμε πληρέστατη ενημέρωση για την κατάσταση κάθε ακινήτου καθώς και για την ακριβή τοποθεσία του.

– Λύνουμε οποιαδήποτε απορία δημιουργηθεί στον εκάστοτε υποψήφιο αγοραστή , γρήγορα, υπεύθυνα και με ειλικρίνεια.

– Διαθέτοντας τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα μπορούμε να αποστέλλουμε με e-mail τοπογραφικά, αρχιτεκτονικά σχέδια ,συμβόλαια και οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση του κάθε ακινήτου.

– Το γραφείο μας αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηματομεσιτών (ΣΕΚ), μέλος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Κτηματομεσιτών (CEI) και μέλος της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Κτηματομεσιτών (NAR).

– Διαθέτουμε τους καλύτερους συνεργάτες σε κάθε τομέα με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη μας . Το γραφείο μας έχει ως αμέσους συνεργάτες Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους, Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς Μηχανικούς .

– Αναλαμβάνουμε εκδόσεις οικοδομικών αδειών καθώς και την κατασκευή των κατοικιών , απαλλάσσοντας τους αγοραστές οικοπέδων και αγροτεμαχίων από οποιοδήποτε άγχος , πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους πελάτες μας.

– Διαθέτουμε συνεργείο ανακαινίσεων κατοικιών, καταστημάτων και διαμερισμάτων . Το συνεργείο προσφέρει δωρεάν την εκτίμηση του κόστους ανακαινίσεως .

– Ύστερα από την απαίτηση των πελατών μας το μεσιτικό γραφείο αναλαμβάνει πλέoν και ενοικιάσεις ακινήτων (διαμερίσματα ,καταστήματα, κατοικίες) .

Σύγκριση Ακινήτων

Τα αγαπημένα μου

No properties found.