Προς Πώληση Βίλα 192 τ.μ. Εγγαρές, Νάξος

Επισκόπηση

Ταυτότητα
504
Τιμή
€ 620,000
Τύπος
Βίλα
Συμβόλαιο
Πώληση
Τοποθεσία
Νάξος / Εγγαρές
Επιφάνεια
192 τ.μ.
Επιφάνεια οικοπέδου
4,000 τ.μ.
Τουαλέτες
2
Υπνοδωμάτια
2

Προς Πώληση Βίλα 192 τ.μ. Εγγαρές, Νάξος
Στην περιοχή των Εγγαρών, σε ένα ιστορικό κτήμα γνωστό για την βιοποικιλότητά του, πωλείται ισόγεια βίλα ιδιαίτερης αισθητικής, εμβαδού 192 τ.μ., με πισίνα 32 τ.μ., χτισμένη σε έκταση 4 στρεμμάτων καλλιεργούμενης γης.
Ένας παράδεισος φύσης και αρμονίας περιβάλλει το οίκημα και την πισίνα, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης και της γαλήνης που προσφέρει το φυσικό τοπίο. Συγκεκριμένα, η βίλα περιστοιχίζεται από αμπέλια, ελιές και καρποφόρα δένδρα, όπως βερικοκιές, συκιές, μουριές, αμυγδαλιές και εσπεριδοειδή. Σε μία απόσταση μόλις 7 χιλιομέτρων από τη χώρα του νησιού, το κτήμα προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και ιδιωτικότητας, δυσεύρετη σε νησιά με μαζικό τουρισμό.
Η βίλα αποτελείται από δύο κτίσματα, πλήρως εντεταγμένα στο φυσικό τοπίο, τα οποία συνδέονται με έναν ευρύ, γυάλινο ημι-υπαίθριο διάδρομο, όπου βρίσκεται και η κοινή είσοδος των κτισμάτων. Τα κτίσματα μπορούν να λειτουργήσουν ενιαία, ως μία συνολική κατοικία, ή και ανεξάρτητα, καθώς μπορούν να απομονωθούν το ένα από το άλλο.
Συγκεκριμένα:

Στο ένα κτίσμα της βίλας, βρίσκεται μια κρεβατοκάμαρα, ένα λουτρό, μια μικρή κουζίνα καθώς και ένα πολύ ευρύχωρο σαλόνι με καθιστικό. Από το καθιστικό, υπάρχει απευθείας πρόσβαση στον επιστρωμένο με μάρμαρο αύλειο χώρο της πισίνας, στην ταράτσα και φυσικά στον υπόλοιπο περιβάλλοντα χώρο. Ο αύλειος χώρος της πισίνας είναι ιδιαίτερα ευρύχωρος, κατάλληλος για πολλές δραστηριότητες και χρήσεις.
Το δεύτερο κτίσμα της βίλας αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο ισόγειο επίπεδο του σπιτιού βρίσκεται μια πολύ μεγάλη κουζίνα με τραπεζαρία και ένα εξαιρετικό υπερυψωμένο καθιστικό-γραφείο, με δυνατότητα μετατροπής σε υπνοδωμάτιο με θέα στην πισίνα και τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού. Εσωτερικές σκάλες οδηγούν από την κουζίνα στο ημιυπόγειο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει και ανεξάρτητη είσοδο από τον περιβάλλοντα χώρο και την πισίνα.
Η βίλα διαθέτει υπόλοιπο δόμησης 22 τ.μ.

Παροχές της κατοικίας:
– 2 ανεξάρτητοι μετρητές ΔΕΗ
– Αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου σε κάθε κτίσμα (δεξαμενή πετρελαίου)
– 2 Τζάκια
– Ηλεκτρική κουζίνα με εστίες γκαζιού
– Διπλά τζάμια με σίτες
– Ξύλινα κουφώματα
– Επίστρωση πατωμάτων, καθώς και διακόσμηση κουζίνας και μπάνιου με πλακάκια ιταλικού τύπου
– Μαρμάρινες σκάλες και μαρμάρινος αύλειος χώρος
– Πισίνα
Το κτήμα τροφοδοτείται από δίκτυο νερού του Δήμου, ενώ έχει κατοχυρωμένο δικαίωμα άρδευσης δύο φορές την εβδομάδα. Καλλιεργείται με αμπέλια ,ελιές και καρποφόρα δένδρα.
Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:
– 3 αμπέλια που παράγουν λευκό κρασί
– 22 ελαιόδεντρα (που παράγουν έξτρα παρθένο ελαιόλαδο)
– Αρκετά οπωροφόρα δέντρα
Το κτήμα απέχει 7 χλμ από τη χώρα της Νάξου και 9χλμ από τον Κρατικό Αερολιμένα του νησιού. Η εγγύτερη παραλία απέχει 2 χλμ.
Real Naxos –Κτηματομεσιτικό Γραφείο Νάξος

  • Ατομική Θέρμανση
  • Βεράντα
  • Πισίνα
  • Τζάκι
  • Τουαλέτες-
  • Υπνοδωμάτια-
  • Επιφάνεια156 τ.μ.
  • Τουαλέτες-
  • Υπνοδωμάτια-
  • Επιφάνεια300 τ.μ.
  • Τουαλέτες2
  • Υπνοδωμάτια3
  • Επιφάνεια150 τ.μ.

Σύγκριση Ακινήτων

Τα αγαπημένα μου

No properties found.